Pagina's

dinsdag 10 april 2018

onderhoud aan uw eiken vloer / grenen vloer Van Vloerenhal Montfoort

Houten eiken vloer kopen? Wij hebben een groot assortiment goedkope eiken houten vloeren.

Kom langs in onze Showroom..

De lente is net begonnen en het is weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Ook uw eiken vloer / grenen vloer  kan misschien wel een opfrisbeurt gebruiken? Maar welke producten kunt u het beste gebruiken? Wij van Vloerenhal Montfoort geven u een aantal tips.

onderhoud aan uw eiken vloer / grenen vloer

Door dagelijks gebruik kan uw vloer flink vies worden, ongemerkt loopt u toch veel vuil en viezigheid mee naar binnen. Daarom is alleen stofzuigen of dweilen niet voldoende. Het beste kunt u ook een product gebruiken dat uw vloer beschermd zodat vuil en vocht minder snel hechten aan uw houten vloer.

Het beste kunt u uw houten vloer behandelen met een onderhoudszeep. Maar hoe doet u dat? De eerste stap is het stofzuigen van uw vloer, verwijder al het vuil en stof. Daarna is het handig om twee emmers klaar te zetten voor het dweilen. Een emmer met water met daarin onderhoudszeep (bekijk goed de verpakking voor de exacte verhoudingen) en een emmer met daarin schoon water om daarin uw vieze dweil steeds uit te spoelen. U dweilt zo de gehele kamer en spoelt steeds tussendoor uw dweil schoon.

Tips voor het dweilen: Dweil uw vloer nooit te vochtig en wring uw dweil goed uit. Het is ook verstandig om uw vloer met een droge doek na te wrijven. Zet ramen en deuren goed open zodat er voldoende ventilatie is. Gebruik geen reguliere schoonmaakmiddelen omdat deze juist de toplaag van het hout beschadigen. Onderhoudszeep reinigt uw vloer niet alleen, het geeft uw vloer ook een beschermende laag. Hierdoor heeft u nog langer plezier van uw vloer!

Heeft u vragen over het reinigen van uw vloer of is uw onderhoudszeep op? Wij adviseren u graag, onze showroom is centraal in Utrecht gelegen, vanuit Rotterdam Of Den Haag bent u met een half uurtje bij ons. Komt gerust een kijkje nemen in onze showroom. Wij leveren Nederlandse kwaliteits vloeren voor een scherpe prijs!

Nog geen eiken vloer of grenen vloer maar wel geïnteresseerd zie ons assortiment

De volgende post onderhoud aan uw eiken vloer / grenen vloer was eerder geschreven op: Vloerenhal Montfoort



Voor meer informatie kijk op https://vloerenhalmontfoort.wordpress.com/2018/04/09/onderhoud-aan-uw-eiken-vloer-grenen-vloer/


Goedkope houten vloer kopen en laten leggen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Massief Eiken Vloer Aanbieding Info

Eiken vloer voor op kantoor? Massief eiken vloer bij u in de buurt Multiplank Eiken Voordelig overal bij u in de buurt Lamelparket prijzen ...