Pagina's

woensdag 25 april 2018

Eiken vloer leveren in Groningen? Geen Probleem Van Vloerenhal Montfoort

Houten eiken vloer kopen? Wij hebben een groot assortiment goedkope eiken houten vloeren.

Kom langs in onze Showroom..

Het komt regelmatig voor dat we een telefoontje uit de provincie Groningen krijgen met de vraag of wij ook houten vloeren leveren helemaal in Groningen. Onze vloeren staan niet alleen bekend om de kwaliteit maar ook om de scherpe prijs. Die prijs/kwaliteits verhouding zal je ook in Groningen niet zo gemakkelijk kunnen vinden.
eiken lamel rustiek naturel

Eiken vloer in Groningen leveren en leggen?

Al ons hout importeren wij zelf en voldoet aan de internationale voorwaarden van het PEFC en FSC. De prijs van een eiken vloer inclusief leggen is daarom zeer voordelig bij ons. Ook de behandeling van uw houten vloer kunt u gerust aan ons overlaten. Wij staan bekend om onze goede service.

Kom langs in onze showroom in Montfoort

Het beste is natuurlijk om eerst even een kijkje te nemen in onze showroom. Daar kunnen wij u een uitgebreid advies geven en vindt u een ruim asssortiment aan presentatiepanelen. Alles ligt op voorraad en zodra u weet welke vloer het gaat worden kunnen wij deze snel bij u in Groningen leveren en leggen indien gewenst. Ook kunnen wij u helpen bij het uitkiezen van de juiste vloer. Niet elke vloer is namelijk geschikt voor bij u thuis. Elke vloer heeft toch zijn voor en nadelen. Denk aan de kinderen die in de huiskamer spelen of misschien wilt u wel een vloer voor in de winkel.

Kennis en jarenlange ervaring

Het kopen van een vloer is een weloverwogen beslissing en daarom geven we u graag advies die de keuze van uw eiken vloer of grenen vloer vergemakkelijken. Ook kunnen wij u advies geven over het leggen van een houten vloer indien u dat zelf wilt doen.

U kunt ons bereiken:

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden van onze showroom:

Maandag 10:00 – 17:00
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Woensdag avond 19:00 – 21:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Zie routebeschrijving in onze Google Maps:

https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1sLNY_I_FiL5ZKdLJapj5edqapzTnoLe4

Deze post Eiken vloer leveren in Groningen? Geen Probleem was eerst geplaatst op: vloerenhalmontfoort



Voor meer informatie kijk op https://vloerenhalmontfoort.wordpress.com/2018/04/25/eiken-vloer-leveren-in-groningen-geen-probleem/


Goedkope houten vloer kopen en laten leggen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Massief Eiken Vloer Aanbieding Info

Eiken vloer voor op kantoor? Massief eiken vloer bij u in de buurt Multiplank Eiken Voordelig overal bij u in de buurt Lamelparket prijzen ...